Workshops

Creatieve workshops op 't Wemeldink in Den Velde

Zin in een gezellig en creatief dagje uit in een landelijke omgeving, samen met vriendinnen, vrienden, zussen of andere dierbaren? Doe een workshop! Op 't Wemeldink is ervaring niet vereist, alleen enthousiasme. Geen inspiratie? Geeft niet. Samen komen we beslist tot een mooi werkstuk dat u aan het einde van de dag mee naar huis neemt.

Keuze

Op 't Wemeldink worden verschillende workshops gegeven. Gekozen kan worden uit:

1* mozaïeken van div. objecten, zoals spiegel- fotolijstje, bloempot, dienblaadje, kerstman 

2* wolvilten bijv. sjaal, kussen, bloem, tas

3* decoratieve schildertechnieken op uiteenlopende objecten als kandelaars, theekistjes, houten vruchten; in het voorjaar houten en kunststof paaseieren/ in het najaar houten en kunststof kerstballen

4* schilderen/tekenen met acrylverf op doek

Afhankelijk van de gekozen workshop of techniek en de ervaring van de deelnemers/deelneemsters duurt een workshop een halve of (bijna) een gehele dag.

Mail of bel gerust voor nadere inlichtingen.

Opgave

Opgave
is alleen mogelijk met een zelf samengesteld groepje. Dit groepje bestaat minimaal uit 3 en maximaal  uit 5 tot 6 personen, afhankelijk van de gekozen workshop.
Tijd en datum worden in overleg bepaald. Betaling geschiedt contant bij aankomst.

Prijzen

Alle workshops zijn E 35,- p.p.
De prijs is inclusief basismateriaal, gebruik van gereedschap, koffie / thee met wat lekkers en bij workshops die langer duren dan een dagdeel een eenvoudige lunch.
Hieronder volgt meer informatie over de workshops en zijn ook foto's te zien.