Route

Hoe bereikt u 't Wemeldink aan de Zwolseweg 8 in Den Velde?

Per auto/ fiets/ te voet vanuit Gramsbergen NS station (ca 3 km):

Bij het station rechtsaf, het spoor en het kanaal over. Direct na de brug rechtsaf de Kanaaldijk op (met iets verderop aan de linkerkant vakantiepark 't Hooge Holt); bij weg van links rechtdoor gaan, de Kerkenkastweg op. Deze weg volgen tot eerste weg links, hier afslaan, dit is de Zwolseweg (hier op de hoek van de Zwolseweg is links de Openbare Basis School (OBS) van Den Velde).

Huisnummer 8 is aan het einde van de Zwolseweg, komend vanaf de OBS aan de linkerkant. Het huis is vanaf de weg niet tot nauwelijks zichtbaar; het toegangspad heeft een witte slagboompoort.

toegangspoort

Per Openbaar Vervoer:

De stoptrein van Zwolle naar Emmen gaat elk uur en stopt in Gramsbergen. Vanaf het station rijdt een buurtbusje (richting Hardenberg/ De Krim), echter niet in het weekend en niet 's avonds na 19.00 u. Uitstappen bij halte Burgerkamp, waarna het nog ca 15 min. lopen is naar Zwolseweg 8. Loop vanaf de bushalte terug in de richting van waar de bus kwam. Op de t-splitsing rechtsaf slaan de Kerkenkast weg op, daarna eerste weg link (bij het schooltje). Dit is de Zwolseweg. Zie verder hierboven.